top of page

GITAARLES

Na zelf les te hebben gehad bij onder andere Jerome Holl, Digmon Roovers en Frank Siegman, geef ik graag zelf het stokje door. Inmiddels geef ik meer dan 10 jaar gitaarles. Ik geef les in verschillende stijlen, zoals jazz, soul, funk, blues, pop, reggae en latin. 

In de lessen gaan we aan de slag met veel muziek. Of je nu beginner bent of ver gevorderd, we kunnen meteen aan de slag. Aan de hand van nummers en door mij verzorgd lesmateriaal halen we alles eruit wat erin zit. We gaan werken aan techniek, muzikaliteit, soleren, tone, sound, akkoorden, melodieën, chord-melody, rimte, groove en nog veel meer, maar dit alles vooral in de stijl die jij wilt leren. De gitaarlessen zullen leerzaam zijn, maar vooral erg leuk. De lesstof zal worden afgewisseld met veel plezier en humor, zodat je op een leuke manier gitaar leert spelen. Ik heb ervaring in lesgeven met leerlingen uit verschillende leeftijdscategoriën. Ik zou je graag willen ontmoeten voor een gratis proefles.

Momenteel geef ik les in Arnhem en omstreken vanuit huis of op afgesproken locatie. 

Voor een proefles of meer informatie over de lessen en tarieven, klik hieronder. Je zult uitkomen bij mijn contactgegevens en het contactformulier.

bottom of page